ÄR DET FARLIGT ATT FACEBOOKA-JAAAEEE!!!


När du facebookar är det några sakar du ska vara försiktig med, för det första färgerna röd, gul, svart och vit. Skriv inte heller att du älskar någon (viska det i hennes eller hans öra istället) eller gett någon en kyss, detta kan misstolkas.


Facebookade en gång om jultomten och skojade till det med att skriva,

tomten står så röd och grann i stugan sjungande hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara.


Pang sa det i mailhögen Noah Sealth ättlingar från Blake Island i delstaten Washington i USA mailade: I cacique Noah Sealth grandson's great-grandson does think you should write that we not are red and are funny fellows.

Översatt ungefär så här: Jag indianhövding Noah Sealths sonsons sonsons son tycker du borde skriva att vi inte är röda och att vi är trevliga medmänniskor, han fortsätter på någon form av internett översatt svenska.


Gubbajävel du skriva att vi är röda i stugan, slår i glasen, är lustiga och ser ut som tomtegubbar. Jäkla Swedichar.

Det här med indianen kan man väl ta men då jag facebookade om grannens gul-gula vårkjol och skrev att du ser ut som en ful jäkla guling från universum, då höll facebooksaiten på att kvadda.
Tin Cho Ming skrev, vad tror du om oss kineser vi komma inte ens in i universum eller är ögonsneda vi not yellov, jag anmäla dig till ombudsmannen för jävla diskrimenering.


Värre skulle det bli då kära hustrun och jag delade med oss på facebook att vi skulle dricka kaffe och käka negerbollar.
Frossa i mailboxen, terror, hårda svarta ord och hot om den där jäkla diskrimeneringsmannen. Afroamerikan, afrikan-amerikan ska det heta. Vad då!!! Afroamerikanbollar låter i mina svenska öron fel lika fel låter niggerbollar jag är åttio bast och kommer även i fortsättningen att käka dem NEGERBOLLARNA, mums, mums.


När det var Lucia skrev jag i facebooken att Sveriges Lucia ska vara blond och får gärna vara vacker, stå där sjungande "då i vårt mörker står vitklädd med ljus i hår santa..." dä ni, pang bom igen i mailboxen och diskrimeneringsmannen i farstun med batongen i högsta hugg och tjänstepistolen skarpladdad, tönt, tomte, vad ska våra gullgullungar tänka när en gubbe skriver sådana hemska saker.


Det blir jobbigt för våra små att de alltid ska ha ideal att nå upp till, blond vacker och söt för att bli lucia. Så sa hon mamman och gick sedan på stan med sin 10-åriga dotter och köpte åt henne en vacker spets BH och stringtrosor, joddååå så kan det också vara.


Slutligen skrev jag en gång på facebook att jag älskade och hade kysst Molly, det kan man inte skriva om hustrun heter Ingrid.

Men en härlig blöt kyss var det, något att komma ihåg.
Några örfilar fick jag av sönerna och dottern för tilltaget.


Farligt att skriva i facebooka.
Jaaa!!!

Ha det bra till nästa facebookande.

Glömde att säga att Molly är vår katt.


HÄPP!!!

VI TAR EN TILL

HAMSTERVÅGEN ÄR DEN ÖVER-VETE FAN.


Nu är den över hamstervågen, skit, skit och åter skit, åratalsskit, nu ska det bort.

Har i veckan börjat med att städa ur i källaren men var inte smart nog att bära ut "dyngan" direkt i sopkontainern utan bär upp en tung låda i taget, för att titta igenom, dumt så in i nordens.


Titta säger min rara hustru, Palles första teckning från 1:a klass, såå fin måste vi spara och titta, titta Maritas fina åkpåse sen hon föddes 1969, här ligger Kents trafikskola med Anita och televinken, kul att ha kvar.


Nu är den över hamstervågen tänker jag igen när jag glatt bär iväg den första lådans "kast" bärandes på mitt ena pekfinger till sopkontajnern.

Det hörs ett ihåligt plupp när jag ser de tre arken skit landa på botten av kontajnern.

Glad över det bortkastade skräpet nästan springer jag ner i källaren för att hämta upp nästa tunga låda till sortereskan i rummet, jag bär ner den först upptagna fortfarande tunga lådan tillbaka i källaren.


Nu är den över hamstervågen trodde jag för ett svagt ögonblick. Men när jag bubbar ner den tionde fortfarande tunga lådan till källaren igen så inser jag att åratalsskiten blir kvar några år till.

På sopkontajnerbotten blåser de aderton kastade prylarna lätt av suget när jag öppnar locket för att kasta ner en trasig gammal trådrulle.

Detta hände 2006 och lådjävlarnaq står i källarhelvet fortfarande 2020, så det kan bli.

 

Några synpunkter om sidan:

KOMMENTAR ARNE:

Facebooka gärna men var försiktig.

VARNING!!! Hamstra inte.