"TJEJRISTNINGAR"


Snart 80 och "BARNSLIG" som en tonåring. Där har ni mig i ett NÖTSKAL.


BARNSLIG var jag då jag som tonåring, gick ner till järnvägen för att möta en "TÖS" senare KANTOR, vi gick från JÄRNVÄGSSTATION förbi slussen och där fanns en liten BJÖRK, jag hade som vanligt med mig den kniv jag fått av morfar en så kallad stilett, nu förbjudna frukter.

Förbjuden frukt var INTE kantorsämnet hon var 17-år.


Med kniven ristade jag in i ett hjärta med initialerna S.K och A.L. tillsammans med de tidigare inristade B.S Artist, S.S Näsvikenstös med Sa(u)nd, A.F Konsum chef, E.H Hildings dotter, S.A och M.O önskvärda töser, M.B Järvsö piga, G.E tös med finess, med flera, kanske samlade jag på NAMN.

,

Nu var de KÄRA så nära Gud man kan komma, några har klivit av och hoppade upp i HIMMELEN, lite för tidigt kan tänkas, men GUD ger och tar.
Hen vill väl att PER ska ha något att göra.


BJÖRKEN var vår DATOR 1955 här skrev vi våra e-mail och KÄRLEKSFÖRKLARINGAR orden HAR JAG CHANS PÅ DIG erller SKA VI VARA IHOP fanns inte i vårt ORDVOKABULÄR.

En kall hand i tösens varma hand var det man vågade, en hand på hennes  knä på BIO var vågat spännande och utmanande, fick den vara kvar, kanske.

MEN... hela sanningen får ni inte veta. 


Nu står vi S.K med RÖD ROSETT i håret och jag BRYLEKAMMAD och FIN efter att STÅLKAMMEN dragits genom kalufsen många, många gånger. Vi står och begrunnar de nedkrivna bokstäverna som DÅ betydde mycket i våra liv innan vi fortsätter till BADHYTTERNA vid INGAN, där kanske lite av sanningarna kommer fram, det blev en puss eller tre.


Tur att jag hade förstående kompisar på jobbet i konsum och kunde göra en avstickare på eftermiddagen.TACK GRABBAR och TJEJER.


När jag för nått år sedan var till BJÖRKPLATSEN och tittade var BJÖRKEN på väg till GUD, lång ståtlig och grön var den och där uppe vinkade de "INRISTADE" åt mig, tack ARNE tyckte jag det hördes i vinden.


Jag skulle villa nå upp till de "INRISTADE" och "RISTA" dit ett namn till I.B som betytt mest i mitt liv I.B eller I.L har gett mig allt en "OINRISTAD" kan ge.

Kärlek, ömhet, även trät och tjat och inte att förglömma tre välartade barn.

UNDERBARA 57-år har vi "CAMPAT" i samma "DIVAN"


Tack INGRID BENGTSSON-LINDSTRÖM.